Utan skola i tre veckor försmäktar jag väl i detta liv...

NÄJ, DE GÖR JA INTE! Mycket snart har jag hela tre veckors ledighet utan ett enda litet sketet måste. Behöver jag tillägga att det ska bli fatastiskt? Wöwöwöö, ska ta tag i lite andra bitar under mitt LOV har jag tänkt.
Jag + lov = sant.
Nä, nu ska jag dra och a) Kolla på något skitprogram på tv. b) Läsa Malcom Paynes "Modern teoribildning i socialt arbete". c) Ingent alls. d) Sova.. OMG vilket knivigt beslut, alla alternativ är ju precis lika roliga.
Internetanslutningen måste driva med mig idag..
Lite småkul, kan till och med jag erkänna. :P
Tack och hej!

Utan huvudvärken kan hjärnan löpa amok igen.

Fantastiskt fast ändå inte. Måste säga att jag vaknade upp i mitt esse denna dag, omöjligt att vara mer flum. Kan ärligt säga att jag gillar Söderhamn på, ja, tusen sätt. Men har på sistone fått känna av den bittra eftersmaken av denna godsak till småstad. Hahahah....
Dock är jag glad att jag kom hit. Annars hade jag nog aldrig kunnat uppskatta humorn i Småstadslivsfilmerna på samma vis. Igenkänningshumor slår aldrig fel. :D Tack o tack för att dessa genialiska människor finns och har skapat mästerverken tre. Mitt ljus i det kolsvarta och hopplösa vintermörkret.
Nej nu ska jag plugga tills jag inte vet vad jag heter längre. Hörs häj!

RSS 2.0