Saturday & night

Goddagens =)

 Det var tänkt att vi skulle göra en liten mindre resa, men av olika anledningar blev det inte av...Inget att deppa för! Istället har denna lördag bestått av lite olika aktiviteter. Till att börja med, en minisväng ner på stan för att M ville spana in den av mig påstådda rean på GAME, vilket visade sig vara falskt påstått! (sorry honey) Men, jag hittade iaf en grymt snygg Diesel t-shirt på JC under en racersnabb visit där inne. Yey :P Dessutom fick nödvändigheter som papper till skrivaren samt superlim äntligen följa med hem! Ni ska få veta varför soon..



Därefter det roligaste av allt: storshopping på Lidl :D Hur roliga matvaror har dom inte där? Vi tycker det är fantastiskt kul att strosa runt i denna butik och plocka på oss diverse utländska, (dittills) okända delikatesser. Idag hittade vi även ett ministekbord av okänd kvalitet (:P) som ska invigas snarast!


Dagens:
Jeans Never Denim, Bikbok,
Skor, Hot Ice
T-shirt H&M
Stickad väst H&M

Bambooörhängen, Glitter
Nitarmband, Redrum
Vitt armband, Nelly.com

Efter som gymmet var stängt när vi kom dit blev det hemmaträning, vilket bevisligen kan vara mycket roligare! Speciellt när hälften av övningarna är egenpåhittade övningar (obs! Ej mindre ansträngande eller effektiva för det ;) Mina ben är åter jellylike, om man säger så!


Gymmar för fullt!!

Sist men inte minst vill jag skicka en cyberhälsning till min vän frida, aka Freeze! Hoppas du har en oförglömlig kväll!  Och grattiz till er båda!! <3 Vi måste ta en Girls Night Out snart! I´m on =D


Nu vankas det varvning av mitt favorit tv-spel, senaste Spyro the Dragon sen Twilight!  Sounds like a good saturday night, right? :P

Nightie, peace & love

Ps. hade fler roliga bilder från dagen, men datron vägrar att samarbeta, så de kommer imorn...hopefully.

Morning =)

Gäsp! Vad trött jag är alltså! Och varenda millimeter av min kropp är ömm. Förmodligen mycket på grund av träningen de senste dagarna vilket kommit som en smärre chock för min klena kropp! Blir nog en kortare version av  morgonpromenden idag..

Vi såg The International på bio igår och den var riktigt bra! Ett par scener som fick det att vända sig i magen på mig, hade de kunnat skippa, om jag får bestämma! Men det får man ju typ aldrig :P



Jag igår. Hehe ser nästan gravid ut, kan bero på en viss kycklingkebab som slank ner ca 3 min innan fotot :P
Klänning & kofta H&M,
halsband Gina Tricot,
Nitarmband, Chicy
Stjärnarmband, MQ
Skor, Hot Ice
Leggings, H&M (?)

Kram på er =)

Gummihandskarna på!

Sådärja!
Har man städa o klart donat här i stugan för denna gång! Obeskrivligt skönt =) Ni som känner mig lite bättre vet ju att jag är lite av en slarvmaja om man säger så. Av den anledningen blir det så mycket jobbigare när man väl kommer till den punkten att det inte finns nått annat alternativ än att omgående dra på sig gummihandskarna och hugga in! Och efter ett par timmars diskning, dammsugning, dammning och moppning finner jag inga andra ord än pust och stön! Men nog om detta.

Nu är det dax att svida om till träningsgrejerna och bege sig till gymmet! Påmin mig om vattenflaska o proteinshaken ;)

Ikväll är planen att gå ut och äta & se en bio, en klassisk romantisk kvällmed min älskling helt enkelt! Ser fram emot det!
Levererar en dagens när jag har nåt vettigt på mig.


Puss


Nyförvärven =)

Har ju för tusan glömt bort att visa mina fynd från Milano. De är få och inte fullt så lyx- och flärdfulla som man kanske önskat, men still, shoppade i The Capital of Fashion (ihop med Paris, givetvis).



Legoformade minihögtalare till min iPod.
Förvånansvärt bra ljud för att inte vara större till världen, (ca 5 cm).


Köpta fö ca 200 kr på en grym galleria med allt du kan tänka dig från Pradaskor, Gucciväskor till Replayjeans och smink från alla de bästa märkena! På högsta våningen (läs taket!) ligger en sushibar samt ett underbart terrasscafé med utsikt över hela Milanos centrum. Resterande delen av topplanet består av diverse frestande delikatessbutiker. Detta shoppinghimmelrike vid namn La Rinascente är ett måste för dig som har turen att åka till denna underbara stad!


Dessa köpte jag för att avlasta mina värkande fötter, orsakat av allt kringstrosande. Dock var skadan redan skedd och vilka skor jag än hade på mig gjorde ont! Nästa resa blir det sköna sneakers på fötterna för min del. Från H&M (sa ju att de inte var så exotiska fynd jag fick med mig hem ;P ) Ca 129 kr.

Det bästa spara jag till senare, av den anledningen att den inte gör sig rättvisa på bild om den inte sitter på mig. Samt kräver detta en fotograf som inte är jag =)

Nu till gårdagens:


Plattång, 399 kr
phc, hårinpackning för färgat hår, 59 kr
Lòreal Studio Hot Straight & Hot Volume Mousse, 59 kr st
Allt ifrån Åhléns
 


Guldfärgat supersnyggt stjärnarmband, MQ, 79 kr


Jeans, Never Denim BikBok, 499 kr
(kass bild, I know, men men)

NU--> Dusch

Puss

Morning!

God morgon! Idag blev jag väckt i arla timma då micke skulle iväg på ett jobbmöte...och jag kan självklart inte somna om. Men det är lika bra, känns ju nästan som man får ett par extra timmar :P -optimist-me- hehe, ska ut och ta en promenad nu strax iaf. Tack och lov snöar det inte idag, och inte är det för kallt heller. Wee! Så det ser ut att kunna bli en riktigt behaglig morgonrunda =) Underbart! 

Så vad kan mer tänkas hända denna fredag då..träning, sen är kvällen en aning oviss, ev. middag, annars hemmamys eller s-hamn...men det visar sig väl!

När jag kommer hem tänkte jag visa ett par shoppingfynd jag förvärvat, so, stay tuned ;)

Hörs hej! <3

Spontant men sobert

Ibland kan det faktiskt vara kul att bara sådär spontant hänga med på en förfest nykter, det fick jag bevisat idag! Kom just hem, vid god vigör vilket är riktigt skönt =) De andra drog vidare till Wasteland för att se Backyard Babies, inget jag kommer ångra att jag hoppade dock.

Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på från kvällen :/  Kameran dog underligt nog direkt när vi kom fram, trots att jag laddade den igår...hoppas hoppas att den inte har börjat krångla, den också!! Orkar inte reklamera o tjafsa!

NU--> tv-mys!

Natti natt! <3


Ett kärt (åter)seende =)

Nyss hemkommen från skola +en sväng på stan...pust! Känner mig trött idag och har lite ångest inför att gå ut på en långpromenad i snöovädedret...men men, bara att bita ihop ;) Föreläsningen om utvecklingspsykologi var verkligen Zzzeeg...men trots det intressant faktiskt!

Träffade på Becca idag i skolan =D kul kul! Det blev lite bröllopssnack förstås, eftersom både hon & jag ska stå som brudar i sommar =) Vi bestämde att vi måste träffas snarast och catcha up, ska bli såå kul =)

Nedan ser ni Beccas bröllopsinbjudan som trillade ner i min brevlåda häromdagen, samt ett något ansträngt/surmulet/sammanbitet jag i väntan på bussen denna morgon.





Men nu, dax för diskning (varför skjuter jag alltid upp det in i absurdum?) sen promenad!
Ciao <3

Go´morron!

Aj aj, har redan börjat känna av träningens baksida...är så stel i benen, och ryggen konstigt nog! Och det blir väl inte bättre med tiden...hehe optimismen själv  :P

Nu är det dags att käka frukost o göra sig i ordning.. Zzz..är såå trött, Ellen <3 vaknade redn vid 7...Men, det kanske är bra att jag är uppe tidigt, så slipper jag kanske stressa mig klar För En Gångs Skull :)

Här kommer lite shoppingfynd sen igår...

 
H&M fynd alltihop, det var två-för-en :P


Suddig bild, I know, men tyckte den blev rätt snygg ändå!  Verkligen ett halsband i min smak!

Nu måste jag dra, hörs sen...ciao <3


Milano!

Jag har ju varit i Milano nu i torsdags-söndag, vilket jag kom på att jag inte berättat här i bloggen...(heh, som mycket annat -lazy me-) Men det passar ju desto bättre med en resume av denna mysiga resa på tuman hand med min älskling <3 Well well, vi åkte vid 6 från skavsta och kom fram till vårt lilla hotell vid 9-10 någon gång. Då var vi båda riktigt trötta och jag hungrig så vi beställde hem en underbar pizza <3 och somnade efter det...

Nästa dag vankades det upptäcksresa in till centrum med spårvagn & tunnelbana. Jag älskar att komma till nya storstäder, kan inte riktigt berskriva varför, men det är underbart! Speciellt Italien har jag förälskat mig i!
Det var inte alls så varmt som jag hoppats på så jag med bara skinnjaca med blev tyvärr (not ;) tvungen att shoppa en ny, varmare jacka. Det blev en röd kappa och jag kände mig faktiskt direkt mer Milanochic i den (se och bedöm själva nedan :p ) Middag blev det på en västerninspirerad restaurang (liknade churchstreet i Gävle) med gudomliga happy hour drinkar och buffe, 7 euro tror jag det kostade (!)

Lördagen spenderades även strosande i staden, en hel del fönstershopping i de finare kvarteren...Prada, Gucci, YSL, LV, alla dessa drömbutiker poppade fram runt varenda hörn, och jag med min något ansträngda ekonomi vid tidpunkten kunde sticka in näsan i butikerna och iaf drömma mig bort för en stund...<3

 Efter att två som oss  fattiglappar av större eller mindre mått, tröttnat lite på att gå runt i centrum piazza Duomo bestämde vi oss för att lägga de närmare 600 kr det kotade för att på söndagen åka med på en sån där turistbusstur för att få möjlighet att se "Den sista måltiden " målad av Da Vinci himself anno 1494-1498 (om jag ej missminner mig). 

Och det var värt vartenda öre! Trots de aningen genanta knallblå hörlurarna och sällskapet på 30 hurtfriska, frenetiskt fotograferande turister från världens alla hörn njöt jag i fulla drag av att insupa denna fantastiska historiska och kulturella skatt som Milano besitter...jag menar, ett slott från medeltiden med en underjordisk gång till kyrkan där "Den sista måltiden"  finns, samt en katedral (Il Duomo) helt i vit marmor, så enorm och magnifikt utsmyckad att jag tappade andan. Samt ett oförglömligt besök i Teatro alla Scala..Det känns som att jag inte har uttrymme nog här att berätta hela upplevelsen, bilderna nedan får tala för sig själva...Fler turistbussturer i framtiden! =) och jag tror M håller med..?

Ett missöde inträffade dock under denna fantastiska resa, min kära mobil omkom, varför jag är telefonlös för närvarande men jag hoppas att få ut något värdigt på försäkringen...-en aning skeptisk- När M kommer hem ska jag få låna hans ena så länge iaf...får se vilket nummer jag kommer ha bara.

Här nedan är ett axplock av Milanobilderna...Enjoy ;)





Nu ska jag verkligen krypa ner i sängen. Har ju skola imorn! Lillstumpan sussar redan sött sen ett tag hon (japp, hon valde mig, sin favoritmoster!:p  Vi två & Askungen = myys ) Hoppas bara micke kommer ihåg att ringa och väcka mig, har ju ingen mobil till väckarkolocka :S

Natti natt <3


Jellylegs

Ah! Då har man tagit sig igenom det första gympasset -klappar mig själv uppmintrande på axeln- =) Jag tog i så hårt attjag knappt kan stödja mig på benen nu känns det som...ett bra bevis på att jag har kämpat ordentligt!...dock resulterar det väl i en mastodont träningsvärk imorn är jag rädd..men, den dagen den sorgen ;)

Jag skulle ju köpa ett månadskort på sats var det tänkt. Men receptionisten avrådde mig pga att det kosta 700 kr/mån! Ojoj alltså, jag kan bara hålla med honom att sat inte är ett så värst lönsamt kortsiktigt gym...men, istället för detta svindyra (mer ett rån enl. mig) alternativ rådde han mig att ta ett årskort och säga upp det inom 3v, då kostar det mig bara 250 kr för en månad =D Tack Tack snälle receptionist för denna lilla speciallösning! Uppskattar alltid att spara lite kosing!
För er som inte vet så ska jag flytta snart, och det är därför jag inte vill binda upp mig på ett år på sats för det finns inte i s-hamn!

Det blev lite shopping innan gymmet, linnen, cardigans & annatt smått och gott...lägger upp bilder senare...(hehe, vet att Milanobilderna är utlovade också, men håll ut ;)

Ikväll ska min systerdotter Ellen troligtvis sova hos mig =) Ska bli mys med film osv, om hon väljer mig före sin vän det vill säga, håll tummarna för mig! :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite mys här hemma med ljuso så!

Ciao så länge <3

Fresh!

Aah såå skönt att starta om och börja träna och äta rätt igen. Ser verkligen fram emot att få röra på mig och äta god nyttig mat, efter obeskrivliga mängder godis o skräpmat i Milano, hehe =) Men det var det väl värt också, att unna sig vad man vill! När kameran laddat klart kommer bilder från resan!

Idag blir det premiärturen till gymmet, har bestämt mig för att köpa kort på sats. Passar ju bra då det äntligen är löning o allt =)

Just det, minn kära vän Frida fyller år idag!! GRATTIS!!!  =) och massa kramar! Här kommer en födelsedagstårta från mig genom cyberrymden ;) Hoppas den smakar!

Den här tårtan skulle jag vilja baka till dig idag Frida <3


Ciao! <3

RSS 2.0