Nightie pals!

Nu ska jag krypa ner under täcket!
Puss och godnatt..

DHW

Blev inte så värst mycket plugg idag tyvärr (?) :P Men jag fick veta att det jag trodde om böckerna stämde! Biblotekarien kunde inte loova att det gällde alla böcker, men förhoppningsvis en del iaf! Så jag slipper spendera massa pengar på böcker jag läser en gång och sen förträngar! Wee! Tack för det =)

Kom just hem från en mysig plugg/fikträff med F, så nu är det hög tid att lägga sig i soffan och kolla på DHW, är ju en av dem nuförtiden, känns det som iaf :P


Vilka läckerbitar ;)


Kanske säger godnatt senare... =)

Puss hej!

Housewife

I dag har det blivit massa gjort! Tvätt, disk dammsugning o dammat, phu! Känns skönt att få det lite renare och fräschare omkring mig =) Men nu ska jag dra till skolan och titta om bibblan har mina kursböcker, så och  kanske jag slipper köpa dem =P Håller alla tummar och hoppas innerligt!

Trots att jag plockat och städat överallt så har jag inte hittat sladden =/ Får se om jag har minneskorthållaren nånstans...
Vill ju visa mina fina fynd och mina dagens ;P


Jag idag när jag städade här hemma...=P

Puss hej!!

Huvudvärk, tandvärk, magont...

...tack för att jag fick allt på en gång =D Hopps jag slipper värk & sjukdomar på bra länge nu!! Har i alla fall haft det jättebra i helgen med mitt hjärta M! Vi har varit på bio och sett Grand Torino, riktigt bra film, se den!! Sen har vi strosat i stan, och beökt flera köpcentrum. Jag gillar verkligen alla stora köpcentrum i sthlm, som kista och shärkolmen.
Massa god mat har vi unnat oss hela helgen också, bl.a  på Amazon, (?) Heron city. Men inget slog välländå våra hemmagjorda deluxe-burgare med extra allt ;) ?

Och fy vad kul att Magnus vann Let´s Dance! =) Vi hade bunkrat med glass o massa gott och hade värsta myskvällen, som grädde på moset så van favoriten = lyckat ;)

Mina få men fina shoppingfynd får ni se när jag hittat sladden till kameran, den verkar ha gått upp i rök...

Just ja, i södags var vi och tittade på min systers isdanstävlig! Det far jättekul och alla var såå himla duktiga. Vissa var nog inte mer ä 5-6 år men gjord värsta piruetterna mm! Underhållande minst sagt!

På kvällen bar det hem för min del..så skönt att åka buss till/från sthlm har jag upptäckt. Inte massa stopp på vägen och lugnt och skönt för det mesta!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta hand om min hy som börjat blivit så kass! Ska göra mitt bösta för att bli lika fräsch som sypersnygga Megan Fox

Är hon inte helt sjukt snygg? =)

Är även dags att förnya nagellacket! Vad tycker ni? Ska jag fortsätta köra på svart som denna snygga donna, eller har ni nått even hotter nagellackstips?


Just ja! Måste hitta sladden...

Puss hej!


Hem och packa!

Nu ska jag ta mig hem från mammas mysiga och sköna lägenhet...lite svårt att komma till skott idag bara :P Måste hem och packa!! Åh, vet inte vad jag ska ta med..hehe packar alltid för mycket! Har ju massa favoritkläner som jag kanske kommer på att jag vill ha på mig :P

Tror det blir en promenad hem faktiskt. Synd att batteriet på mobilen är slut bara :/ Gillar att gå och prata i telefon!

Är för övrigt lite sugen på att pyssla om bloggens utseende, nån som har nått tips?

Ha en bra torsdag alla!!

Kram Lisa <3

Ursäkta

att det blev ett litet avbrott i uppdateringen igår =) Var helt slut efter tentan, presentinköp och våffelkalas hos lillasyster! Hade knappt sovit nått natten innan heller..så jag däckade i soffan vid åtta, gick och lade mig innan nio..Men vaknade iaf utsövd! =)

Denna dag har jag längtat efter!! Ska till sthm med tvåvåget och innan det ev. luncha ned F, R och L :D (har sagt om jag hinner, jag vill hinna). M hämtar mig på t-centralen och sen drar vi till Heron city och äter och går på bio <3 <3 <3

Imorn blir det en runda på stan, sen Lets´dance Final!! =) Wee! Laga middag och ha myskväll med M, I love it! Fast jag hoppas fortfarande lite att T & L ska komma till oss :P Söndag är det lillesysters isshow, och allt därimellan återstår att se. Ska bara njuta av att komma bort och ha kul. Inte mång atankar kommer att ägnas åt skola, böcker och sånt.. Men vi ska planera desto mer för bröllop & husflytt =) Kanske till och med hittar en ring! : O

Oj, nu har jag ju bloggat för hela helgen så nu behövs inga fler inlägg :P Hehe nedå, set blir updates om shoppingfynd och allt annat =)

Men nu ringer M!

Puss hej!

säger bara en sak...

TENTA!!


Sibirien, Nordpolen eller vart har jag vaknat upp egentligen?

Det snöar ju så sjukt mycket att isbjörnarn skulle bli avundsjuka om dom visste! Det måste ha kommit minst en decimeter i natt ju. Kul det känns att gå ut och gå när man kommer på kämpa för att hålla rätt kurs...brrr...ser svinkallt ut också...Nä, jag får nog stanna inne ett tag till och se om det blir bättre!

I dag är det sista dagen innan tentan. Dagen då allt man inte hunnit lärt sig måste råpluggas in! Fast det kanske inte är den bästa av tekniker, men jag har svårt att låta bli böckerna...vill ju inte spilla tid eller kunskap så man får, ve och fasa, göra om tentan! Usch! Vore så otänkbart jobbigt! Nä tacka vettja inlämningsuppgifter på ett par sidor. Det är den bekväma examinationsvägen. 

Annars idag då? Kanske finns det nått litet utrymme för andra aktiviteter eller iaf tankar på annat. Borde kanske börja fundera på vad jag ska ta med mig till sthlm på tors, för imorn efter tentan ska jag hem till lillasyster på födelsedagskalas. Har ju lovat att sova där också. Men sen på torsdag f.m åker jag ju...Är det fortfarande snöstorm känns det ju lagom kul. Vinterkängor och dunjacka liksom :/ Någon som vet nått om vädret i sthlm i helgen?

Ge mig en lagom temperatur att gå ut så här:



Ge mig denna underbart snygga bikini från nelly.se också ;P
 
Det är förresten fri frakt när du handlar på nelly.se hela denna vecka ( 23-29) för den som inte visste det =)

Nu ska jag ut ock pulsa i snön! Sen är det dags att pressa in  den sista kunskapen som går att få in!!

Ha en bra tisdag hörrni! =)

Shopping = avstress

Kom just hem efter en lång dag av plugg med två riktigt goa tjejer från klassen =) Mina fina barndomsvänner F och L var också med på ett hörn vilket var jättekul! Har ju inte träffat L på evigheter! Så vi planerar ännu en pluggdag imorn. Kul & ack så välbehövligt!

Vi kom idag fram till att shopping är den bästa aktiviteten för att stressa ner =) (vilket jag verkligen behövde efter allt plugg, som orsakat nån slags överhettning i min hjärna, känns det som iaf).
 
Att få strosa runt i butik efter butik och verkligen kolla in plaggen i lugn och ro, samt få ta med nått efterlängtat hem är väl underbart! Så jag slog till och gjorde det idag! De enormt snygga slitna jeansen från Gina Tricot hade nämligen kommit in igen, Wee!! Jag som letat och letat i tre olika städer efter min strl. Och dag var det min tur! Dessutom var den coola fläckiga jeanskjolen från samma butik nedsatt så den fick också hänga på, samt ett snyggt armband från BikBok! Alltsmmans finns att beskåda nedan ;)



Nu ska jag återvända till mina nya bästisar = mina böcker! Hahah, jaa det är tragiskt men sant ;) Sen blir det kvällsmat och tvmys...finns det nått bra att kolla på ikväll?

So long babes!


Måndag morgon igen

så alla vet det ;)
Idag ska jag iväg till skolan och plugga med en klasskompis. Tror det blir kul och lärorikt faktiskt.

Längtar så mycket till torsdag då jag ska till sthlm och stanna där hela helgen =) Ska bli skönt att komma bort efter tentan på onsdag! Gaah! Min första tenta ju, nervöst och lite lite exiting. Belönar mig själv med lite shopping i helgen :P

Nu ska jag bara få i mog lite frukost och slänga på sminket sen är det dags att dra!
Jag idag:








Puss hej!

Aldrig nöjd

Jag kan verkligen inte sova när det är ljust, vaknar typ 6-7...men när det är mörkt klagar man ju på det också! :S Att man aldrig kan vara nöjd..Men nu har jag bestämt att vara nöjd i framtiden :P Hehe flum, I know! Får köpa ett sån där litet ögonskydd, som man får på flygplan ni vet? För rullgardin is not enough for me!

Efter min sedvanliga morgonpromenad frågade micke om jag ville åka till S-hamn och titta på vårt hus som vi köpt. Ja, kan vi väl sa jag så nu är vi här :P Det kanske blir en sväng till mitt framtida gym här också, om det är öppet.

Men nu ska vi sticka till nån kompis ropar M =) Så det är bara att hänga på!

Hörs sen då!
puss

Hem och vänder

Kom precis hem från kalaset! mm, mums vad mycket gott, och vad kul det var att träffa alla i släkten! =) Moster från sthlm var där till och med! Och min kusin C ska snart (3v) få barn nr 2! Åh, så spännande =) Älskar att busa och leka med alla syskon underbara söta & kusinbarn jag har!

Men nu är det dags att lägga på ett kål om vi ska hinna träna och äta tacos innan vi ska till lillebror och titta på Robinson!

See you all later!



Skärpning

Ja, nu är det skärpning som gäller med plugget! (Hehe ursäkta tjatet). Problemet är ju att det finns såå mycket andra roligare saker att göra, speciellt  på helgerna. Men ska försöka hinna med allt kul+plugg hädan efter.

Det blev ingen sväng till affären, vi gjorde chokladbollar i stället. Men de blev inge goda, föör mycket kakao orsakade nog den lite väl starka smaken! Well well, kanske lika bra det...har ju börjat blivit jättedålig i magen efter att ha ätit massa onyttigt. Kanske borde lyssna mer på kroppen! :P

Nu ska vi ut på en promenad! (obs! det har kanske hänt 4 ggr på över 2 år att M följer med, hehe..men han tänker bara hänga med en liten bit, till affärn och tillbaka, haha. Man får vara glad för vad man får).  Sen är det full rulle som vanligt! Gym, kalas plugg och ikväll Robinson! Funderar på att plocka ihop en outfit som jag skulle ha om jag skulle ut, bara för kul! Men man vet ju aldrig med oss heller för den delen :P Alltid bra att ha ett ess i skjortärmen så att säga..hörde nått om nån grillfest i s-hamn nämligen! =)

Vad ska ni göra ikväll?

Puss ♥

CandyCravings!!

Ligger hemma i soffan och myser, oj, nu börjar lets dance igen!! Heja Magnus!!
Har varit superlugnt här, men är liyte godissugen =P Blev ingen glass ju! Hmm..får se om det blir en  nattlig tripp till macken :P

Nu måste jag springa och kika!!

Hoppas er kväll varit like mysig & bra som min/våran!!

Puss och godnatt


XP

Nu har M installerat windows xp på min trötta dator, så att den ska bli lite snabbare och mer samarbetsvillig =) Jag håller mina tummar!! :P Så nu kan jag äntligen, förhoppningsvis, lägga upp hur många fina, högkvalitativa bilder som helst här! Wee!! No more hängning mr computer!!

Igår fick jag en del plugg gjort, känns lite som den där spärren börjar släppa nu, skönt! För det börjar närma sig med stormsteg, dagen D! Så idag är det bara att försöka köra på! M har lovat att förhöra mig, go som han är =)
 
Annars har vi vait ner på stan och fixat födelsedags present till min kära kusin Filipp som har födelsedagskalas imorn! Mmm, man får alltid så himla gott hembakat fika hos dom :P Och dessutom har vi varit så diciplinerade att vi gymmat idag! Jag tog en löparrunda, men höll på att spy kan jag säga :/ Inte kul, tror jag tog i lite för hårt hehe. Så imorn följer jag nog inte med till gymmet utan tar en promenad i friska luften i stället!

Nu ska jag försöka trycka in lite kunskap i hjärnan innan vi ska laga middag. Grillspett och klyftpotatis blir det, sen popcorn & glass till kvällens höjdpunkt: Let´s Dance ;P

Puss puss

Mycket på en gång nu

Med lite red bull, äpple o sockerbitar i magen känner jag mig redo att starta dagen på riktigt! Behövde verkligen lite stärkande nu efter att ha väntat i isande kalla vindar på den försenade bussen. Jag hatar att vänta på bussen och det är 100 000 ggr värre att göra det när den är försenad!!! Och sen en 20 min promenad till skolan på det, brrr!

Förresten, de ringde och frågade om jag kunde jobba idag och i helgen! Hmm, snacka om dålig timing. Har absolut inte tid att jobba nu, men jag skulle vilja!!

För övrigt en bra dag!! =) Hoppas ni har det med!

Oj! Fick just reda på att vi har föreläsning på e.m. Tror jag skippar den, hmm men rätt svårt val :/

Puss!!


Too cool for school ;)

Yepp! Skolan väntar, bäst jag drar dit tidigt för M kommer ju hem idag och därför vill jag inte vara kvar längre än till typ halv fyra. =) Äntligen kommer min älskling!! Har längtat extra mycket denna vecka faktiskt. Så nu väntar en hel lång helg av mys och tv-spel (jaa, en del plugg också, men det vill jag inte tänka på nu)!

Kör på lite rock ´n´roll idag ;)


T-shirt, H&M
Jeans, Cubus
Pin,Hard Rock Café New York
Armband, Chicy.se'
Klocka, Tritioni

Nagellack, Depend

Too cool for school right ? hahaha ;)


Ses sen hej hej!


-omotiverad!

Urk vad jag har saknat motivation att plugga idag alltså...=/  Positivt är iaf att jag får göra tentan här i gävle, så slipper jag kliva upp 5 på morgonen och vara astrött när det är dags att skriva!
Längtar så jag dör tills den är skriven, då ska jag ner och vara med M i sthlm en hel helg! = Bio+mysmiddag, tv-mys, lön & massa kul shopping! Gah! Ta mig till nästa torsdag nuu! Då kommer min hjärna äntligen kunna få vila ut...

Nä nu ska jag nog kolla på tv och ta en lugn, skön kväll...Vi hörs imorn mina vänner!

Puss o kram!!

Beauty?

Man gör vad man kan för att bli iaf ;)

Sötnosen då, lika sweet när han blundar ;)

Hur cool är han inte då iklädd "brandmankläder"?
Det stora vackra huset är min systers & familj, och det lilla lilla längst ner är det vi bor i! =) På samma gård, som ni förstår!

NU --> Back too the books!
Later! ♥

F, tänker på dig vännen!

Vårstädat!

Japp, jag har vårstädat kroppen =) Alltså ej mitt hem eller nått sånt tråkigt ;)  hehe (behövs iof det med) Färgningen satte igång lite lust att fräscha upp resten så att säga! Så jag slog till och skrubbade fötter & målade tånaglar.  Varje gång jag gör det påminns jag av att min lilltånagel är näst intill obefintlig, det är typ en överdrift att kalla den nagel, haha! Svarta blev de, rock ´n´ roll ;P Övriga kroppen fick sig en skrubbning den med, så skönt! Och sist men inte minst en ansiktsmask och lite ögonbrynsnoppning! Del två av vårstädningen tar jag ikväll, i form av ett solariebesök och nymålning av naglar. I feel like a whole new humanbeing! ;)

Har trott eller ej tagit lite pics som jag nog laddar upp när jag kommer till skolan!

Nu ska jag äntligen springa in till E!!

Puss hej!!

Färgning pågår

Hemma igen! Sitter nu med färg i håret -igen! Det blev lite för ljust i hårbotten sist så jag ger utväxten en ny omgång! Hoppas på det bästa nu bara =)

Ska ta fram böcker, block och allt annat nu och börja plugga lite innan jag går in och leker med E! Får bara inte slösa bort en hem förmiddag nu innan tentan!! Gaah! Längtar till detta är över! Hmm, slänger nog på en ansiktsmask efter färgningen, det piggar nog upp =)

Vi ses i skolan ;)

Puss hej!

Jag ser ljuset!

Helt säkert! Det strilar ner längs trädtopparna på andra sidan vägen. Och vem kan vara på dåligt humör när man efter månader och åter månader av mörker och kyla äntligen vaknar upp i solsken! Och till råga på det, hör fågelkvitter ända in i köket =D Ingen, eller inget kan få mig sluta tro och hoppas att det faktiskt äntligen är dags för vår!

Idag blir det ensampluggning så jag väntar till efter lunchtid innan jag åker till skolan. Skönt att ta det lite lugnt och plugga hemma en stund på morgonen. Just ja, ska ju passa lilla underbara E ♥ en timme vid lunch, hans stackars öron har blivit inflammerade igen =/ Men, jag får ju vara med honom, så jag är iaf pyttelite glad att han är sjuk :P

Nu är det dags för en promenad, och om jag kunde hitta min kamera skulle ni få se hur bedårande jag ser ut när jag går på promenad om morgonen =) Förstår att ni vill det, haha!


Puss!!


Tur

Kom just in från en promenad, och när jag tittade ut genom förstret så hade det börjat ösregna!! Ibland har man tur ;P

Nu ska jag slänga på mig lite kläder & smink, sen bär det av till skolan!

Känns för övrigt rätt ok med tentaplugget, det här måste jag bara fixa!! Wish me (even more) luck ;)

So long ♥


ps....jag kunde sova inatt...
- känner mig rätt lycklig för stunden-

Hmm, längesen ni fick ta del av en dagens nu..kanske kommer upp nått  under dagen =)...we´ll see

Dags att ta nya tag!

God morgon! Dags att ta nya tag med plugget inför tentan som nalkas! Ska strax dara till HiG för att möta upp min pluggbuddy i alla väder, see U soon Freeze ;)

Helgen har varit underbar, måste jag säga =) I fredags hämtade M upp mig efter skolan, sen drog vi och tränade, köptelite matgrejjer mm. Det blev hemmagjorda kebabrullar. Hur gott som helst, och mycket frächare än på snabbmatställen! Rekommenderas varmt =) Sen ar det självklart Lets Dance och Tv-spel (nya favvospelet Ratchet så klart) heela kvällen!
På lördagen tränade vi på f.m, sen drog vi hem, spelade lite tv-spel och bara segade...så skönt! Men, rastlös som man är började jag bli så suen på att styra upp nått kul mot kvällen. Vi tänkte åka till s-hamn för lite tv-spel & vin/öl kväll, men, övervägde att gå ut och käka på Österns pärla i stället. Jättemysigt, dom har verkligen jättebra mat där, och ett plus för att det går så fort att få maten på kinarestauranger! (hehe, hungrig!) Sen hem och kika på Forrest Gump. Jag har inte sett den tidigare och M med resten av världen tycks anse att man måste göra det så för att få slut på tjatet så gav jag med mig ;) (man blir ju ibland lite anti när det blir för mycket uppståndelse kring en film eller serie, eller hur?) Men den var fin och faktiskt jättebra!

Söndagen då...Sädning och t-spel (vi ksnske verkar beroende, men det är inget att oroa sig för :P) på f.m, sendrog vi iväg till bollnäs & hämtade en soffa som M ska ha i jobblägenheten i sthlm. Blev lite mat tillsammans med Tommy & Lisa, så trevligt så! Var ju så längesen vi träffades! Ska bli bättring nu när vi flyttar lite närmare, eller hur? =) Slutligen, när vi kom hem, efter lite om och men med denna soffa som skulle till Ockelbo, såg vi Wipeoute 6 Sanningens ögonblick! Hahahahahhahahahah jag skrattar tills jag dör! Wipeout är ju bara för kul. Hehe kanske har lite låg/kass humo jag, men finns det nått roligare än halka-på-bananskals-humor? Don´t think so ;P

Btw, miss you Naz! Jag kommer och hälsar på dig snart om jag överlever monster-tentan =)

NU--> Skola!!

Puss puss,


Trött

Jag kan aldrig sova

Under jorden...

...känns det som jag håller mig nu. Ska inte längre lova för mycket ang bloggen. För i kombination med massa tentaplugg morgon till kväll och en smått havererad dator blir det inte många inlägg gjorda...:/ Ska försöka prodicera ett de dagarna jag är i skolan iaf...men inte lova för mycket som sagt!

Har i alla fall passat lilla söta underbara E två dagar i rad, tränat, haft föreläsning idag och övrig tid har jag pluggat och sovit! Hmm, what a life ;P hehe, nää men ska ta lite plugg-ledigt i helgen och lyfta huvudet från böckerna nångon dag =D Längtar! Men det kräver ju lite mer av mig de övriga dagarna! Det går väldigt bra att plugga ihop med F, jättekul!! =) hehe, hade ni inte väntat er av oss va :P Men det blir mycket plugg för oss två nu framöver, tur vi har varandra så att vi inte tappar bort vår sociala förmåga under tiden.
Längtar så otroligt mycket till våren och varmare, torrare väder nu!! Vårkläder, sol, bad, glass, liv och växtlighet..mm, vi har en underbar tid framför oss nu...(efter tentan då).

Nu måste jag dyka ner i böckerna igen!! 

Bjuder på lite pics, ifall ni glömt hur jag ser ut ;P haha...(suddig toa-bild i vanlig ordning :P)





 haha, tönt-pose!

Linne/klänning, Vila
Leggings med lackdetaljer, Gina Tricot,
Skor, Hot Ice
Axelremmsväska, KappAhl
Halsband, Gina Tricot
Armband, Chicy.se
Klocka, Tritioni

Obs! Detta var inte dagens :P Kanske kommer en OM jag hinner och det finns en ledig dator senare...


So Long!

Miss you, M... <3

Lunchdejt

Snart ska jag iväg på min lunchdejt med kära B =) Bara mamma kommer och hämtar oss någon gång, hon ska nämligen fortsätta passa lillsötisen efter mig!

Idag är det verkligen en fullspäckad dag känner jag, plugg plugg plugg efter lunchen, ända till kl 6. Sen ner på stan & träna, sola och sen hem. M kommer hem på en snabbvisit ikväll =) Ska bli jättemysigt att vi har en filmkväll mitt i veckan, händer aldrig annars ju. Men han åker tidigt imorn och kommer inte hem förns på fredag =/ Det enda positiva med det är väl att jag kan koncentrera mig helt på att plugga...vilket iofs är bra. För då kanske jag kan vara lite ledig i helgen! Det vankas nämligen födelsedagsfest (eventuellt) =)

Men vi hörs i skolan

So long ♥

Snowman

Herregud vad det snöar! Jag står precis och klär på mig alla vinterkläder jag bara kan hitta nu för jag är påväg ut på promenad...man får ju räkna med att man kommer se ut som en riktig snowman när man kommer hem! Brrr! Tur att det inte är så himla kallt i alla fall!

Sen ska jag in till sis och passa världens bästa underbaraste sötaste lilla E som är lite sjuk. Åh va myys :P Det är så synd att denna bild på honom är jättesuddig, hade varit världens finaste bild annars ju! (Från när E var ca 1 år och jag var barnflicka åt honom).


Saknar den här tiden liite =)


Oj nu måste jag dra så jag inte kommer hem försent!

Puss hej!


Tillbaks!

Hej på er! Det var ett litet tagsen nu...datorn strular som vanligt och jag har inte tålamod med det längre..ursäkta tjatet :P
Men i helgen ska M hjälpa mig installera om hela skiten så jag hoppas det blir bättre efter det. Och att det går snabbt att ladda upp bilder!! :D

Helgen bestod som sagt av en spontan utgång i Söderhamn! Väldigt kul var det!! =) Blev en extremt lugn o slapp söndag på det...men idag var det dags att vara på topp igen! Har pluggat med F heela dagen! -såå flitiga- Och imrn ska jag passa lilla E på f.m sen bär det av till skolan för lunck med B och sen massa timmars plugg..! Tentan närmar sig! :-O Men det börjar iaf gå bättre och bättre med pluggningen, bara att köra på så att säga! But I´m soo busy!

Tror nog jag ska kunna skriva nån rad imorn från skolan!

Sov gott my deares!

Puss

Fest =)

Yepp!
Blev en spontantripp till Söderhamn för lite fest!! Riktigt kul :D Har inte varit ut eller på fest på länäge verkligen! Bilder kommer imorn! Säger då det, att i Söderhamn har man alltid kul =) Det ska ni veta, det är därför jag flyttar hit!

Puss på er & ha en riktigt bra lördag! ♥

Lördagsshopping & lunch

Dags att dra ner till stan för lite ärenden och shopping. Blir en lunch ute idag också, frågan är bara vart! Hmm, vet inte vad jag är sugen på, och inte M heller..inte lätt :P Nån som har nåt gott tips?

Och såhär ser jag ut idag



Svarta jeans & ljusgrå kofta, Gina Tricot
Blekrosa linne, H&M
Nitarmband, Chicy.se
Klocka, Tritioni
Guldfärgade halsband, Gina Tricot
Stövlar, Vagabond
Mockaväska med fransar, Lindex



Sen blir det träninge på det. Kvällen är fortfatrande oplanerad...=)

Puss ♥


Let´s Dance

Vi hann bara se halva Let´s Dance igår för vi segade lite hemma innan vi drog till Max och köpte mat och sen hämtade lillebror i Strömsbro. Hehe, vi har ju bara 2 platser i jobbilen så han fivk sitta ibak i skåpet hela vägen till Brynäs, haha! (Går ju i repris, om det skulle vara så). Hehe, jaa, jag gillar verkligen det programmet. Men jag har inte gjort det tidigare säsonger. I år är det ju så roliga kändisar med! Magnus Samuelsson och Laila är de självklara favoriterna! Men kan inte fatta att hon som är så cool & het kan bli tillsammans med en fåne Niclas Wahlgren! Jag skäms varje gång han öppnar munnen i TV, han verkar ju inte ha vett att skämmas själv så...haha, lite elakt sagt av mig, sorry! Men han är ju såå töntig hela tiden, tycker ni inte? :P

Magnus är ju också svinskön & cool. Men roligast av allt är ju att Tony Irving har en BIG crush på honom, hahaha, jag ser alltid fram emot vad han ska slänga ur sig för trånande kommentarer om Magnus rumpa!! Håller med min bror: Hur skulle den där lilla (Tony) kunna "ta" en 150 kg kille som Magnus då?  Usch! :P Haha, men han nåste väl få drömma som alla andra...!



Men han Morgan tycker jag är lite obehaglig på nått vis. Han är ju jättebra på att dansa, visst. Men jag har en creepy bild av honom...kan ju vara för rollen han har i humorprogrammet Hjälp! som går efter Let´s Dance om ni sett det? Där spelar han ju en kille som har stånd i princip 24/7, han är verkligen jätteäcklig där! Speciellt igår...

Idag vet jag inte riktigt vad som händer...ev Bio, eller restaurang. Har längtat ett tag efter att gå på Churchstreet! Grym restaurang här i Gävle! Ät där om ni har vägarna förbi här någon gång!! Men man kan inte boka bord, lite drygt dock!

Men först blir det promenad & träning, det är iaf klart!

Ha en underbart bra lördag alla!

Puss

Hej hej!

Trevlig fredagskväll!! Nu drar jag till bror o kollar på lets dance =)

Hehe, den hamnade på sniskan, men  bättre än inget right? :P

Kram kram /Lisa

Kunglig promenad!

Idag har jag hunnit med en hel del verkligen! Till att börja med åkte jag till sthlm för att möta upp M och kika lite i Kistagallerian & äta lunch. Supergon thaimat blev det, men gud så starkt! det var =) Ingen shopping blev det denna gång, hittade inte det jag ar ute efter vilket var de ljus siltna jeansen från Gina Tricot, de som är med på TV-reklamen ni vet? Så sjukt snygga!! Men tyvärr fanns det bara alldeles för stora storlekar kvar, liksom alla andra Ginabutiker jag kollat i :/ Så jakten fortsätter...

Sen var det bara att köra vidare till vår nye prins Daniels hemtrakter Ockelbo, där M hade jobbmöte. Under tiden passade jag på att ta igen morgonpromenaden. Det är ju lite svårt att veta vilka väga man kan gå som är tillräckligt långa, men det gick bra. Jag följde en skoterled jag hittade som verkar vara oändlig!

Sen har vi även hunnit med att träna en sväng, och jag är nu helt slut!! Har varit övertrött hela dagen och skrattat åt allt...Kan bero på att jag sovit mindre än 6 timmar var de två senaste nätterna..börjar kännas i kroppen, den orkar inte med träningen på samma sätt som annars. Får ta igen det med en lååång sovmorgon imorn! :)

Försökte ge mig på mobilbloggning en sväng idag också, men det lyckades jag inte med. M säger att programmet i mobilen är för gammalt...hmm, tror det var så iaf! :P

Nu är det dags för man o sen tror jag vi ska åka hem till min bror & hans flickvän, hon har nämligen nyss flytatt till en egen lägenhet! Grattis =) Och det ska bli så kul att se hur hon/de har det!

Men först av allt tror jag att jag tar en dusch!!


Puss hej!

Today I´m wearing this


Mycket leggings & stora koftor ny för min del. Det är ju så skönt, speciellt när man ska fara och flänga om dagarna som jag! Dessutom tillåter ju äntligen temperaturen leggings =) Wee, snart är det vår!

Linne & Halsband, H&M
Leggings & Kofta, Gina Tricot
Armband, Nelly.com
Lackstövlar, DinSko
Mockaväska med fransar, Lindex

Inget ansikte med denna gång, ser för svälld o trött ut än så länge :P
Time for make-up!

Puss på er!

Zzzz...

....God morgon! Jag är trött så jag ser dubbelt på dataskärmen...åh, varför kan jag inte somna på kvällarna? :(  Tack och lov så har jag en red bull i kylskåpet :) mm, den får bli en del av min frukost.

Håret blev i alla fall lyckat, jag känner mig nöjd :) No more trashy utväxt!! Men nu måste jag hoppa i kläderna och kamma till mig litegrann! Ska ju till sthlm..Skönt att ha lagt fram kläder till idag iaf. Frågan är bara platta lackstövlarna eller högklackade (bekväma) stövlar?

Hej sålänge ♥

Nattinatt!

Nu ska jag soova...ensam i vår toora säng :/ rätt trist faktiskt. Men imorn blir det mys, can´t wait!

Night-night-sleep tight  ♥

M, saknar dig...


Nytt försök medans färgen verkar..

Kjolarna!

Paljettkjol, Gina Tricot, 79kr
Batikkjol,  Åhléns, 60kr



Och den grå oversized t-shirten lyckades jag få med också, från Åhléns som sagt...(väste är en gammal från Gina Tricot, tyckte de passade ihpo men det syns bättre på andra bilden) Men resterande bilderna, tjaa låt oss lämna det okommenterat för allas trevnad :P Imorn är det en ny dag med nya möjligheter (att ladda upp bilderna på en annan dator) =)

Brb...


Ps. Miss you M...♥


Nervös...

Nu ska jag göra något jag inte vågat på länge, jag ska färga håret själv! :P Kanske ingen big deal för många men för mig är det det då jag egentligen har väldigt ljust men för tillfället frgar det mörkbrunt. Och som många är bekant med så kan det bli grönt om man inte lyckas. Usch! Hoppas jag slipper se ut som ett troll i huvudet imorn när jag ska till sthlm! Den som lever får se...Utväxten blir jag iaf av med, gud vad skönt!

Nu är det dags att sätta igång med färgningen om jag ska hinna få någon sömn inatt.

Kraam och önska mig lycka till ;)


Den tysta avdelningen...

...är ju lätt den bästa & skönaste på tågen! Thank Good att den finns. För jag undrar hur mitt humör skulle vara de dagarna jag åker till skolan i hudik och måste gå upp före 6 om jag hade behövt suttit och trängts med skrikande barn, tonåringars mobilsnack m.m under resan upp...speciellt de dagar som startar lika bra som denna, hehe :P Mina klasskompisar borde även dom vara tacksamma för denna genialisk lösning för morgontrötta & lite lätt irriterade individer som jag själv!
För det är såå skönt att kunna fälla bak de extra stora sätena, plocka fram favorittidningen och bara njuta av tystnaden i en dryg timme, så som mornarna är hemma...Tror jag behöver tystnad på morgonen =) -Hej Tant Lisa!-

Dagens shoppingfynd (japp, jag har reafyndat) består av två superbilliga men ack så snygga små kjolar, en bikini, leggings (tror jag är leggings-beroende. Finns det behandling för det?..i USA möjligen..) samt en oversized t-shirt i min nya favoritfärg, ljusgrått. Jag gillar bleka toner nu till våren, som t.ex blekrosa och ljusgrått. Men gärna i kontrast till svart! En annany ny favorit är batik! På leggings, linnen eller varför inte en kjol? Sypercoolt, och ger outfiten en punkig touch. 80-tal ska ju vara hett till våren, och jag gillar det! =)

Nej nu funkar inte bilduppladdningen igen!! =( ..får uppdatera och lägga till bilderna sen!
Nu är det dags att ta igen den uteblivna morgonpromenaden.

So long honeys!

Lite shopping & jag är glad igen ;)

Det var den grupphandledningen det, slutade två timmar tidigare än förväntat, inte mig emot :P Innan skolan hann jag med lite shopping, kan visa när jag kommer hem! Nu måste jag skynda om jag ska hinna med 13.36-tåget!
 Dagens då, ursäkta surminen ;)




Klänning, H&M
Kofta och halsband, Gina Tricot
Leggings, homemade =)
Lackstövlar, DinSko
Klocka, Tritioni




Ps. Hann med x-tågen så det blev billigt och bra! Kanske var meningen att jag inte skulle kunna köpa biljetten i morse...:P

Puss hej!!


Felstart!

Åhh!!! Jag blir galen på mitt internet, datorn, eller sj´s hemsida eller vad det nu är som det är fel på, när det inte går att köpa tågbiljett!! Har snoozat i över en timme nu, och bestämde mig för att ta det senare & dyrare  x2000 tåget till skolan. Extra sömn kändes helt enkelt värd en 60 spänn dyrare resa! Men, det underlättar ju om man har en biljett när man ska åka tåg!! Tyvärr så går det inte att betala nån biljett, det står bara error kontrollera kortuppgifterna vilket jag gjort ca 10-12 ggr nu, seriöst! Nu hinner jag inte ta nån uppffriskande & opvaknande morgonpromenad heller...Internet, datorer & annan teknink driver mig till vansinne ibland!

Jag får väl helt enkelt sitta här och försöka tills de tgår...skam den som ger sig, eller vad man nu säger för fånigt...-irriterad- hehe...

Hörs Hej!

Godnatt!

Oj! Vad tiden kan gå fort fast man inte har speciellt kul..Nu är det läggdags om man ska upp vid 6, anser jag.

Har iaf fåttlite gjort, tvätt, fixat lite till imorn..vet dock inte vad jag ska ha på mig,  något jag av erfarenhet underlättar om man bestämt dagen innan, när an ska upp tidigt! Men då har jag ju nått att tänka på innan jag somnar iaf, haha ;)


Älskar den här bilden! Hoppas jag också har en sån skyddsängel! Eller, det har nog alla förresten =)

Älskar den här biden, hoppas jag också har en skyddsängel! Eller, det har nog alla förresten =)

Nightie ♥

Hjärta!

Jag har just lärt mig göra ett riktigt härta --> ♥

Tack M
 
I ♥ U

Puss


Karriärbyte? :P

Nu har jag suttit ett par timmar i streck och donat med bloggen. Än är den inte perfekt, finns massa kvar att förbättra o ändra men det är saker jag ännu inte lyckats ta reda på hur man gör. Ja, jag inser att för den som kan mer om webbdesignblablabla skulle det ta ca 5 min att uträtta det jag nu åstadkommit, men men! :P Jag har ju provat mig fram och då tar det lång tid, riktigt lång tid! Känner mig stolt och relativt nöjd ändå =) Dold talang funnen tro? Haha!

Efter min pluggstund på skolan idag blev det en snabb repa på stan och sen en riktigt sköön solning. Måste jobba upp min lilla "bränna" igen. Eller bränna och bränna, solar ju för att få lite lagom färg sådär så man slipper blända omgivningen när man tar av sig till t-shirt. Men stekarstilen/läderhudad och rödbrusig är inte riktigt min grej :P

Kom på att jag inte ätit nått, så det kanske är dags att laga lite mat! Sen är det duschen som gäller och lite förberedelser för skoldagen i hudik imorn.

Hörs lite senare!

Puss <3

Dax att bege sig hem efter flera timmars läsning...

Passar på att slänga upp en dagens när jag sitter vid en samarbetsvillig & snabb dator. Åh, gud vilken skillnad det är att ha att göra med denna jämfört med min!! Me like! =) Får ta mig hit till bibblan varje gång jag skriver i bloggen..eller, så långt kanske man inte ska gå :P

Men här kommer iaf lite suddiga bilder (tagna inne på toan, viklet kanske förklarar saken).


kofta, JC
Linne, H&M
Leggings med lackdetaljer, Gina Tricot
Mockaväska med fransar, Lindex
Armband, Redrum
Örhängen, Glitter
Lackstövlar, DinSko

Jag med läsbrillorna :P ...


...och utan


Time to go home!
<3


Skoldax

Hello sweeties! Nu är det inte långt kvar till det blir fint här i bloggen. Bara några detaljer att ordna senär det klart! Och jag har fixat allt själv! =D mäkta stolt! :P

Vi  9 masade jag mig ut på en promenad, men det var bra nära att det inte "blev av". Har nämligen börjat tröttna lite på promenader för att det är så jobbigt halt på vintern. Man är bokstavligen bambi på hal is, och måste gå sås sakta för att inte ramla...Och trångt är det också, vissa vägar jag brukar gå plogas inte och då blir det lite jobbigare att ta sig fram. Skulle vilja hitta en ny likvärdig träningsform som passar bättre på vintern. Några tips?

Nu är det duschen nästa, sen ska jag in till skolan för att plugga lite. Ska bli skönt att komma dit & sätta sig i det stora fina biblioteket och läsa iställe för att bara uggla här hemma! Är ju så mycket roligare att åka dit när man inte måste :P

Kanske jag kan ta med kameran och visa. Det går förmodligen bättre att ladda upp bilder där =)

Hörs när jag anländer till HiG mina vänner!

So long
<3



stars

Natti natt...nu ska jag krypa ner under täcket! Önskar lite att jag låg på en strand i karibien och tittade på stjärnhimlen nu * 




Åh, värmen & havet & allt! -saknar det nu!



Puss <3

Äntligen hemma

Ah, så skönt att komma hem efter ett hårt gympass :P Solning blev det också, äntligen! En dusch på detta och jag är åter fräsh som en nyponros =) Lite middag skulle inte heller sitta fel. Tror jag ska laga lite kalkonfilé & rotfrukter i ugn nu med detsamma! mums! <3

Mystiskt nog har huvudvärken försvunnit av sig själv trots träning! Det kanske rent av var träningsabstinens :P

Hörde nått om att Desperate Housewives börjar ikväll! I sånna fall kilar jag nog in till syster och kollar, vi hade lite av en tradition att se det ihop nämligen, ochdet får ju inte missas!

Ha en riktigt skön tisdagskväll!

<3 

Träna eller inte träna?

Dagens föreläsning var lika tröttsam som förra. Denna lärare måste verkligen försöka pigga upp rösten och ändra tonläge mer, annars somnar jag nästa gång. Det är så synd att det är såhär, för ämnet är så intressant, bästa kursen hittills!

Efter min mini-skoldag begav jag mig ner på stan och gjorde lite ärenden. Jag fann ett par grymma leggings med gulddragkedjor på sidorna, de fick bli mina! =) De finns på Cubus, vilken är en lite oväntad uppstickare vad gäller riktiga modefynd. Jag är riktigt positivt överraskad av deras vårkollektion måste jag säga!! =) Kul kul, för det är ju så billigt där också vilket gillas, iaf av mig =)

Nu efter lite slappande hemma tänkte jag sticka o träna, tror jag. Har ju haft en sån där dryg huvudvärk idag igen, som aldrig släpper :/ men jag vill inte anpassa mig! Hehe lite dumt egentligen kanske, men jag VILL inte!

Det går iaf bra (framåt) med mina uppdateringar av bloggens utseende =) känner mig sjukt stolt!! Snart kommer ni få skåda mitt verk!

Tyvärr går det inte framåt med att ladda upp bilder! =( Vill såå gärna uppdatera ofta, men det går verkligen inte! Så jag har bestämt mig nu för att köra lite fler inlägg, men bildfattigare. Trist tycker jag, men ännu tråkigare att skippa skriva saker bara för att bilderna vägrar vilja läggas upp!



Gick rätt okej idag i alla fall. Man få vara glad i det lilla så att säga =) -visdomsord-
Så här har ni lite ihophafsade dagens bilder (Syftar på att bilderna skiftar i storlek, inte direkt vackert, men, som jag påpekade ovan är jag tacksam ändå).

Kofta & fejksliten svart stickad klänning, H&M
Jeansleggings, Vila
Lackstävlar, DinSko
Klocka, Tritioni
Nitarmband, Chicy
Halsband, Gina Tricot
Nagellack, Depend


Här kommer en liten slarvbild till, på min snygga t-shirt jag köpte i lördags & leggingsen från dagens runda. Tror de blir en supersnygg kombo! Och ihop med t.ex. ankelboots & ljus, sliten jeansjacka, grrr ;) Ska prova det på senare!



Oj, klockan har verkligen skenat iväg! Måste dra ner o träna nu omgående! Men, vi hörs efter det!

Puss <3

Uppsala, hissas eller dissas? :P

Hemma! Känner mig lite kluven...å ena sidan var det kul att ge sig ut på en liten oväntad tripp, å andra sidan blev tåget rätt försenat så jag hann bara gå runt rätt kort i Uppsala..dessutom fanns inte de t-shirtarna jag ville ha kvar... :/ Men, lite annat smått & gott fanns såklart. Bl.a en nice svart fejk-trashad stickad klänning på H&M, (som inte fanns i strl här hemma). Well, det är skönt att vara hemma igen iaf =)
 

Jag idag, blev bara en bild där endast koftan från HM och sjalen från Elexander McQueen som syns, pga att det inte går att ladda upp bilder med min dator. (Ursäkta tjatet) men den har under skrivandet av detta inlägg hängt upp sig och jag startat om den 2 ggr! Irriterande som inget annat!

Nu ska jag grejja lite hemma så det inte blir lika jobbigt att städ som förra veckan, om ni minns :P Sen är det duschen och sängen/tvn som väntar..hoppas det är nått bra på tv ikväll! Annars ringer jag min älskling och tvingar honom att långprata ;) (miss you so!).

Imorrn är det föreläsning på f.m, sen ska jag fika med en vän (kul, såå längesen) och träning så klart! Eller, har egentligen inte bestämt om det blir träning tis eller ons..men satsar på att hinna imorn!

Kraam <3

Uppsala nästa!

Nu drar jag ner till Uppsala för att kolla in dess något mer generöa shoppingutbud. Speciellt Weekday, vilken egentligen är den största anledningen till att jag åker ner. Och H&M trend så klart! =) Ska bli såå kul!! Håll tummarna för att de t-shirts jag vill ha finns kvar!!

Bilder från fagen kommer en ikväll=) Om datorn & jag är vänner dvs!

Puss <3

:D

Wee! Jag är glaad!! Detta blir så bra :P

Puss på er alla! <3

Dagens agenda blir en ny agenda =)

Vaknade upp imorse med ett tryck i huvudet :/ inte riktigt vanlig huvudvärk, men lika jobbigt ont iaf. Hmm, tror jag tänker trotsa den iaf :P Orkar inte bara ligga hemma! Det går säkert över för den delen, eller hur? =)

På dagens "agenda" (haha, I´m soo serious, right) :P står promenad, ta tag i tentaplugget ännu lite seriösare, ner på stan och lämna tillbaka ett par skor (jag nästan gråter, ni förstår när ni ser bilden nedan :P hehe) som inte är gjorda för mina fötter alls! Mer plugg, och sen väntar det oväntade i kväll =)


Mina sweethearts, från Vagabond. En dag kanske vi möts igen...:P

På tal om agendor, tror jag ska inhandla en riktig agenda idag och börja använda den likt my dear Naz. (Miss you by the way <3) Är ju inte så dumt egentligen, nu när mycket egen pluggning väntar och det förväntas att jag själv ska planera min tid för detta. Har ju en liten gratisgrej från Elle, men den duger ej. Synd bara att dessa vanliga almanackor är såå fula o tråkiga! Skulle vilja ha en som Minis , fast med mig på då :P eller nåt annat vackert. Hmm, får se om jag hittar nån..

Åh, just ja! Idag blir det solning också, helt klart. I´m in desperatly need of it :P Mycket kan man trycka in på en o samma dag, men får se om det lyckas bli av, ingen att va heelt säker på. Dock ska skolan INTE få stå åt sidan för det andra (tyvärr ofta lite roligare) längre. För det har jag bestämt! Basta :P


So long <3

Nightie!

Nu är det dags att krypa ner under täcket...mm, vad skönt =) M åker till sthlm vid 5 imorn, så det blir tidig kväller här om söndagarna!
Ville bara säga godnatt....:P Oj, nu ropar M på mig..!


Puss <3

Hej Mars!!

Ni håller väl med om att det nu officiellt är vår? :P

Hela dagen har jag desperat (typ) försökt skriva ett inlägg, men min dator är utvecklingsstörd!! Måste verkligen köpa en ny, har lite andra prioriteringar just nu bara :P

Har ätit en gudomlig "brunch" bestående av amerikanska pannkakor med bär & nutella, ananassmoothie och nygräddade croissants! <3<3<3 Åh vad mätt jag är...=)



Idag har det blivit en massa slappande med tv-spel och sånt, precis som det ska vara på söndagar. Och på e.m blev det en sväng till Valbo för inhandling av fler tv-spel. Vad har hät med mig? Hej nördie! :P Dessutom hittade ja äntligen den eftertraktade paljettvästen jag suktat efter ett antal veckor :D I´ll show you later, tillsammans med lite annat smått & gott som inte ännufått synas här.

Yesterdays...

...middagsförberedelser, vi invigde det nya stekbordet, kan rekommenderas!...Fläskfilé med klyftpotatis & rotfrukter i ugn, tomatskivor med mozzarella & rödlök samt nån knepig vanilj & chokladmousse till efterrätt blev det! Kan avslöja att det smakade supergott, tack M, du är grym i köket ;) Undrar just vad man får för kulinariskt underverk till middag idag ;P

Sist men inte mins en dagens ;)

Kofta, H&M
T-Shirt, New York
Halsband, Gina Tricot

Får e om jag orkar tjafsa mer med datorn idag, har inte huur långt tålamod som helst! Så håll tillgodo så länge friends ;)

Btw äe bloggen under uppdatering och ser lite crazy ut under tiden, (pga rådande omständigheter ang. cp-datorn) men det blir bättre!

Nu får ni ha en fortsatt underbar söndag!

Puss <3

RSS 2.0