Glass = medicin!

Morning!
Vaknade med ont i min visdomstand imorse :( så det enda jag fick i mig till frukost var glass, vilket iofs inte är fy skam :P Glass är bra till de mesta egentligen!
Glass är bra som medicin

I dag är det inte riktigt bestämt vad som händer, ska plugga en sväg nu i alla fall. Men senare, om Micke får sin firmabil idag (håller alla tummar !!), åker vi till Söderhamn och hälsar på la familiaöver helgen, vilket var alldeles för länge sen!! Så det vore kul! Dessutom har vi lite bröllopssysslor/planering att göra om vi åker, berättar mer om det sen... =) Men nu ropar min bok Bilder av självet att den känner sig ensam och bortglömd!

Vi hörs senare!

Puss


Äntligen :D

...är min provisoriska design på bloggen klar och jag kan skriva mitt första inlägg! Kul kul =) Hade dock inte allt för många bilder att välja bland då jag inte direkt varit någon linslus, hehe :P Men nu blir det ändring, har ju köpt ny kamera o allt! =)

Idag har varit i skolan mellan 10-12, lagom lång skoldag måste jag säga! Vi går en jätteintressant kurs nu verkligen och jag känner att litteraturen äntligen börjar kännas kul att läsa, socialpsykologi är ett område jag verkligen kan tänka mig att jobba inom i framtiden! Nä, nu är det dags att fylla på glasskålen och ta reda på vad som är på tv ikväll, honey har ju kommit hem från sthlm idag så det vankas myskväll här hemma i vår stuga =)

Hörs imorrn! (eller ev. senare...kan hända att jag inte kan låta bli att pyssla lite mer här med min nya blogg i kväll, hihi)

Puss <3

RSS 2.0