Skärpning

Ja, nu är det skärpning som gäller med plugget! (Hehe ursäkta tjatet). Problemet är ju att det finns såå mycket andra roligare saker att göra, speciellt  på helgerna. Men ska försöka hinna med allt kul+plugg hädan efter.

Det blev ingen sväng till affären, vi gjorde chokladbollar i stället. Men de blev inge goda, föör mycket kakao orsakade nog den lite väl starka smaken! Well well, kanske lika bra det...har ju börjat blivit jättedålig i magen efter att ha ätit massa onyttigt. Kanske borde lyssna mer på kroppen! :P

Nu ska vi ut på en promenad! (obs! det har kanske hänt 4 ggr på över 2 år att M följer med, hehe..men han tänker bara hänga med en liten bit, till affärn och tillbaka, haha. Man får vara glad för vad man får).  Sen är det full rulle som vanligt! Gym, kalas plugg och ikväll Robinson! Funderar på att plocka ihop en outfit som jag skulle ha om jag skulle ut, bara för kul! Men man vet ju aldrig med oss heller för den delen :P Alltid bra att ha ett ess i skjortärmen så att säga..hörde nått om nån grillfest i s-hamn nämligen! =)

Vad ska ni göra ikväll?

Puss ♥

Kommentarer
Postat av: AK

Ännu värre, fiskpuré var det. Uh. Du har väl skickat in dina bilder till tävlingen? :)

2009-03-21 @ 16:32:03
URL: http://stil.blogg.se/
Postat av: J e n n y

Åh, tack! Desamma :)

2009-03-21 @ 20:16:12
URL: http://jennydontbehasty.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Fin header =)

2009-03-21 @ 23:39:50
URL: http://stockholmsflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0