It could hav been me

Seeg idag? Utan tvekan.
Hade satt mycket hopp till denna vecka att bli lite av en vändpunkt, men än har ingen förändring skett. Blää på mig själv! Börjar bli lite broad så att säga, och orkar inte bli det och bara sitta och klaga, måste göra nått åt sak en själv, helt enkelt. Tror det är svaret på mitt föregående dilemma också.

Men till nått roligere! Mitt styre till cykeln slutade fungera när jag var på väg till stenö för ett par cider och lite Quiss. Hjälp!(undrar lite smått när vi verkligen ska vara med på det dock :P haha)
Märkte det inte förrns jag sa hejdå till en vän och skulle svänga av åt ett annat håll. Problemet var bara att framhjulet inte följde med när jag svängde med styret!! Och så hade jag alltså cyklat hela vägen från mig till stenö (totalt ca 30 min) utan att märka nått! Eller, kan det bara lossna under tiden man cyklar? :S TUR att jag träffade på min vän och att han hade verktyg hemma att laga det, man vet ju aldrig hur detta hade slutat om jag skulle cykla hem, med några cider innanför västen, benbrott? Förmodligen.

It could have been me!


Men jag kom fram till Stenö, at last, och hade en mycket rolig kväll som bjöd på ytterligare några nya bekantskaper =) Skoj! Men när klockan började närma sig 11 hade partydjuret inom oss väckts, så en vän till mig "drog i några trådar" (haha) och så var krogen helt plötsligt öppen på en tisdag.
En rätt mäktig vän eller en mycket liten stad? Hur som haver, det var en kul kväll! 

Men nu måste jag kila till ica, för jag är huungrig! Låt mig handla nått lite nyttigt iaf, orkar inte med en till glass/chipsmiddag eller vad det blir för måltid nu...

Puss hej! 

hej beslutsångest...

..(guud vilket I-landsproblem), men jag har hur mkt kläder som helst, verkligen! Men aldrig nått att ta på mig :S Nån som känner igen sig, och har en lösning/botemedel till denna curse? Det är så drygt, känner aldrig att shit va snyggt det blev..Förr var det lätt som en plätt varje dag juh! Hmm...kanske ska sluta fundera och bry sig så mkt tro?

Well well, har städat klart för idag, tar resten imorn! Nu är jag huungriig!! Men inget hemma så jag tar nog och trampar iväg till affärn och svärmors dusch så fort jag klurat ut vad jag ska ha på mig! hehe hoppas jag hinner innan jag svälter ihjäl...

Ha så kul alla som ska på Britneys koncert ikväll!

Puss hej

What´s up for today?

Nu är jag hemma igen efter att har varit i Gävle en kortis. Var så värt det trots att jag var där i typ 18 timmar.  Hann iaf med mykväll med F, och shopping med sis =)

Har rett ut incidenten med postfarbrorn också, så nu vågar man beställa hem mer badrumsgrejer! hehe...
Idag då? Tor det blir Quizz på Stenö, aka Stonefun, med några härliga girls :D Me like! Men först stääda stääda, sen cykla till svärmors legga & ta en efterlängtad dusch, för blää vad kvavt/kvaft (stavning?) det är ute idag!

Typ såhär kan jag tänka mig att se ut ikväll, får se vad jag lyckas skaka fram i garderoben min! =)Puss på er!


Head over heels...

Vaknade upp 10.30, seg som aldrig förr trots att jag sovit typ 11 timmar!  (post-festival åkommor) Masar mig ner för trappan och hittar mobilen med ett antal missade samtal från M. Just ja!! Bubbelbadet kommer ju kl 12! Shit!! Jag har ju inte tagit ut pengarna till dem heller! (av nån wierd anledning ska de ha 16 000 kr kontant, inte på faktura eller nått annat normalt. Luktar liite skumt...)Bussen går ca en gg i tim här också, (Hej jag bor i skogen) det är helt enkelt köört...men kan ju inte bara ge upp, måste göra nått. Så jag satte mig på cykeln och gjorde allt för att hinna med 11 bussen, vilket jag tack och lov gjorde.

Kom fram till hållplatsen 10.59, utan cykellås, men what to do? Väl inne i stan satte jag in bankkortet för att testa hur mkt man kan ta ut på en och samma gång, (hade ingen aning, för det var ett Länsförsäkringskort, och tillhör M) Maxbelopp 2000, kul. Jag ska ju ta ut 16 000...Men men, jag matade in kortet så många ggr det gick och fick ut 12 000 tror jag. Sen tog det stopp. Men jag har gjort nåt liknande för och vet att man får vandra runt till alla automater och ta ut så mkt det gåt på varje, så saken är ju biff, har bara 4 lax kvar =)

Men tyvärr varade inte lyckan längre än ett ögonblick, för i nästa automat fick jag inte ut ett öre..lika vid nästa, och nästa, och nästa...Bara att ge upp denna plan. Så jag testade plan B, ta ut pengar på Ica, men det sket sig, fick ut 500 spänn. Orka handla 8 ggr och ta ut 500? Sen kom räddningen, M fick tag på en vän som har samma bank som jag och kunde låna mig det sista och föra över det till mitt kort (Jag och M har inte samma bank, så vi kan inte föra över till varann snabbt) så jag kunde få ut det sista :D Underbart! Bubbelbad here I come!

Med en välfylld plånbok satte ag mig coh väntade på bussen, i lugn och rooo...trodde jag! Efter 1 min på den soliga, tysta parkbänken kommer det en gubeb och sätter sig brevid MIG, så klart. Och han börjar tjata om sin resväska som han fyndat för 25 år sen! Kan du tänka dig va? Och den rymmer en heel platta starköl plus några spritflaskor. Inte nog med det, här om dan fick han 3 tändare för 10 kr, de brukar kosta 16 kr st!! För övrigt dog hans knarkande bror 54 år gammal, för 4 år sen....blablabla...Helt otroligt, och som om det inte var nog, det börjar bjudas på whiskeysupar, jordgubbar...Och en unge hade stulit en låda jordgubbar för honom häromdan. Och om han hade sett vem det var, hade han gett den en smäll, riktigt ordentligt!! Hjälp! Wish you wer here Naz <3

Äntligen kommer bussen kl 12.20, jag skulle ju ta emot bubbelbadet 12...men men, än har dom inte ringt. Sätter mig längst bak..slipper tjötet på vägen hem iaf. Och cykeln stod kvar, kanske turen vänt trots allt? Trampar hem i vild panik, för att vara på plats med pengarna  i hand när karet anläder...Då ringe M och berättar att det inte kommer förrns 14.30! VA?? Här jag man stressat sönder sig, kutat runt från autoamat till automat som en annan plånbokstjyv, allt för att hinna i tid! Men men, man ska ju se det från den ljusa sidan.. Jag hann i tid.

Hemma, aphungrig och bara godis + småmögligt rostbröd hemma. Mycket lyckat, skulle gå en promenad innan frukost, börja äta nyttigt..vilket känns behövligt efter 3 dar med alkohol och skräpmat. Men men, kan ju lika gärna börja imorn =P

Nu ska jag packa, sen, när bubbelkoppen kommit drar jag hem till Gäävle!

Korten från Rockweekend kommer när jag hittat sladden!

So long!


Up date:
 Ur askan i Elden!! Hade räknat fel när jag tog ut pengar så jag stod där med 1390 kr, för lite!! OMFG, pisamhet fick en ny innebörd för mig.

Godnatt

Aliens i kloakerna?

Såg nyss ett videoklipp med nått äckigt gelemonster och en professor som på fullaste allvar påstod att den vandrande geggamojan verkligen var en varelse från yttre jymden :P Vrickat! Enda problemet med att bevisa saken var att rymdskeppet ej var funnet...well well, den som lever får see...

Annars då? Seeg som aldrig förr, men lycklig =D Har just avverkat min första festival, obeskrivligt kul, blött, geggigt, vilt & galet, och gott!!

Saknade dock ett antal personer, som jag önskat dela detta med, you know who you are ;) Tar det nästra gång!!

Nu ska jag återgå till soffan..

Tack och hej, leverpastej

Efter regn = solsken, always ;D

Vädret är en rätt big deal här som man kanske kan förstå, och att vakna upp utan att höra regnet smattra gör mig så grymt glad!! Det sprack upp på himlen igår när mustasch spelade och det verkar hålla i sig!!  Det enda regn som kom under spelningen var badbollsregn :D

Just nu sitter jag & M här och försöker komma på bästa sättet att ta oss från Bollnäs ut till Kilafors, då sista och enda bussen går om 7 min....hmm, denna blir svårknäckt :S Men det löööser sig, det gör det alltid ;) Right? Har korkat upp första Twisted nu så...Pura vida everyone!


Heading to RW

Äntligen toorsdag :D
Skulle ha åkt till Hudik idag och kollat lite på Gina, Carlings och H&M var det tänkt men det blir inte alltid som man tänkt sig :P Försöker glädja mig åt att jag sparar lite pengar iaf. Well well, har inte packat till RW än så får pyssla med det och typ..kolla TV eller nått istället.

Även om jag kanske inte får uppleva den äkta festivalkänslan så kännsdet som ett bra val att bo hos T i Bollnäs, med tanke på det underbara klassiska festivalvädret som självklart infinner sig i helgen! Tältliv är inte min grej, inte i regn iaf.

 <--- Skräckexempel

Har rotat fram the good old digitalkameran helgen till ära, det var inte igår! Har förstått att det är många där ute som vill men inte kan komma på RW. Så det minsta vi som ska dit kan göra, är väl att föreviga våra minnen och dela med oss av dem! Eller hur? :)

Bye Bye honeypies!

Rainy day, but no rainy face


Morning!
Vaknade upp av spöregn idag, men who cares? Jag ska på min första festival på torsdag!!! Har den del att dona med tills dess så kanske är lika bra med regn, annars vill man ju bara strunta i allt och sola & bada ist. =) Nu ska jag ut och springa upp och ner lite för backen här utanför  -Jag har kommit igång lite med träningen igen =) Känns awesom!! -

See you later, alligators =)

Puss

RSS 2.0